Nieuwsbrief no 2 


20120619 Logo

Zondag 19 juni 2016 komt steeds dichter bij. De werkgroep komt op dit moment elke 2 à 3 weken bij elkaar om alle voorbereidingen te treffen, die nodig zijn voor deze dag. We hebben nog 9 weken te gaan tot deze datum.

 


 

 

20160415 Nieuwsbrief 2 ZNDK

Op de foto ziet u een mooie kiosk. Enige tijd geleden kregen we te horen dat dit jaar deze kiosk niet geplaatst zou worden. Maar mede dankzij enkele Drunense ondernemers wordt de kiosk weer geplaatst. Dit betekent dat we het “Zingen neffe de kerk” vanuit deze locatie kunnen gaan presenteren

 We gaan de middag gezamenlijk afsluiten met het lied ‘Amigos para siempre’.

De muziek is reeds aan u doorgestuurd. Aangezien we tot nu toe geen reacties hebben ontvangen gaan we ervan uit dat het mogelijk is om dit lied in te studeren. Indien er nog vragen zijn hierover, dan horen we dat graag.

We willen een informatieboekje voor het publiek maken. Daarvoor hebben we een foto en een koorbeschrijving van uw koor nodig ter grootte van een half A-viertje. Graag ontvangen we dit per mail vóór 8 mei a.s. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben een indeling van de middag gemaakt.

Deze is:

optreden 1e koor AMICITIA
optreden 2e koor CATALPA
optreden 3e koor EL PLO Popvocals
optreden 4e koor LA JEUNESSE
optreden 5e koor CADANS
optreden 6e koor Chantemble, gastkoor Drunen.

Half mei volgt een nieuwsbrief met daarin een complete/volledige tijdsindeling.

Zover we weten vanuit de aanmeldingen, brengt geen enkele koor instrumenten mee, die van belang zijn voor de opbouw van het podium.

Is dit anders, dan vernemen we dit graag.

De werkgroep “Zingen neffe de Kerk” is samen met het bestuur en de leden van Chantemble enthousiast bezig met alle voorbereidingen voor 19 juni. We streven ernaar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we straks op een mooi en muzikaal evenement terug kunnen kijken.

Hebt u vragen, opmerkingen etc. neem dan gerust contact op.

Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eventueel telefoonnummer:  0416-375005.

Medio half mei komt de volgende nieuws brief uit.

Friday February the 22nd. © Chantemble 2018.