Afdrukken
Details: | Gepubliceerd: 01 februari 2016 | Hits: 18177

 

Nieuwsbrief no 1 


20120619 Logo

Op zondag 19 juni 2016 wordt in Drunen door Zanggroep Chantemble voor de vijfde keer “Zinge neffe de Kerk” georganiseerd. De vijf gastkoren en Chantemble zullen hun zangkwaliteiten aan elkaar en het aanwezige publiek ten gehore brengen. We hebben getracht een zodanige keuze van de aangemelde koren te maken, dat er naast overeenkomsten ook een variatie aanwezig is. Wij denken en hopen daarmee te bereiken dat de verscheidenheid van repertoire een geweldige ambiance aan de middag zal geven.

 

We noemen hierbij de gastkoren:

1.   El Plo Popvocals                    Etten-Leur   

2.   La Jeunesse                          Kaatsheuvel

3.   Zanggroep Catalpa                Dongen

4.   Amicitia                                Wamel

5.   Zanggroep Cadans                Oosterhout

Al deze koren krijgen 25 minuten de tijd om zich te presenteren. De indeling etc. wordt later bekend gemaakt.

De middag wordt afgesloten met meet een gezamenlijk slotlied. Voor dit jaar is gekozen voor het lied ‘Amigos para siempre’.

We sturen alle koren dit lied toe. U ontvangt van ons de partituren, een mp3 file, waarin de partijen worden gespeeld. Verder sturen we ook een document mee , welke u kunt inladen in MuseScore. Dit is een programma wat je gratis kunt downloaden.

Men kan dan zijn eigen partij thuis oefenen.20160102 ZNDK

Op de bijgevoegde foto kunt u zien hoe het gezamenlijke slotzang eruit komt te zien. Dit was in 2012.

Het slotlied gaan we met alle koren zingen. We vragen u vriendelijk om dit nummer in te studeren. In ieder geval willen we u vragen om de lead partij in te studeren. Veel plezier met het instuderen natuurlijk.

 

Koor informatie.

Op de dag brengen we een informatie boekje uit voor het publiek. Graag ontvangen we van uw koor een recente foto van het koor én een korte beschrijving van uw koor. Per koor hebben we een half A-viertje ter beschikking. Graag zien we uw informatie per mail tegemoet

De werkgroep.

De werkgroep “Zingen effe de Kerk” bestaat uit vier personen:

José van de Berg, Gidie van Bijnen, Laetitia van Drunen en Johan van Arendonk.

Zij komen op dit moment maandelijks bij elkaar om zaken door te spreken. Via deze nieuwsbrieven gaan we u elke keer op de hoogte brengen van de nodige informatie.

Hebt u vragen, opmerkingen etc. neem dan gerust contact op.

Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eventueel telefoonnummer:  0416-375005.

Eind februari komt de volgende nieuws brief uit.