Zanggroep Chantemble 50 jaar Reünie voormalig jongerenkoor Sint Lambertus - Chantemble Zinge neffe de Kerk Concert met accordeonvereniging Blij Leven

Uitvoeringen

Zondag 18 september 2022, Eucharistieviering met Chantemble.

Nieuwste fotoalbum

Harm de Nooij is geboren in Nijkerk als zoon van een kunst/huisschilder. Het geslacht de Nooij, uit Noyon in Frankrijk afkomstig als hugenoten, is al vanaf 1754 als schildersfamilie in Nijkerk woonachtig. Het geslacht de Nooij heeft vele goede kunstschilders voortgebracht, met name Wouterus de Nooij.

Harm groeide op in een gezin van 7 kinderen. Hij gaf al van jongs af aan blijk van niet een schildersaanleg, maar van een muzikale aanleg. Na z'n Gymnasiumopleiding ging hij Orgel en Piano studeren aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast studeerde hij ook Kerkmuziek. Aan het Brabants Conservatorium in Tilburg volgde hij de studie Keyboards. Een studie Koor- en Orkestdirectie volgde hij bij Michel Havenith in Zoetermeer. Momenteel studeert hij Zang.

Aan de Muziekschool in het Land van Heusden en Altena verzorgde hij lessen in Orgel, Piano en Keyboards. Inmiddels heeft hij een eigen zelfstandige leerlingenpraktijk. Daarnaast is hij Cantor-Organist van de Ned.Herv.Kerk in Woudrichem. Tevens dirigeert hij een aantal koren en is hij werkzaam als Arrangeur.

Tuesday August the 9th. © Chantemble 2022. Hostgator coupon